Programma afgelast i.v.m. corona-virus

In Nederland ligt momenteel de boel behoorlijk plat en Tjeenz volgt net als iedereen de richtlijnen van het RIVM.  Helaas moeten we vanwege het Corona-virus ons Ervarend Leren Groepsprogramma “De Tocht van 26 maart” naar Polen afblazen. Al zouden we willen, we komen de grens niet over en Polen niet in. Ook een Individueel traject van een vader met zijn zoon kan nu niet doorgaan. 

Dit is heel erg vervelend voor de deelnemers. 9 Jongens en meiden (en in dit geval ook een vader) hadden net een bijzondere keuze gemaakt om een hele week uit hun comfortzone, in de wildernis van Polen, intensief met zichzelf en met elkaar aan de slag te gaan. Het is niet alleen vervelend voor de deelnemers, maar ook voor het thuisfront, plaatsende instanties, trainers van Tjeenz en andere betrokkenen want het heeft voor iedereen zo zijn gevolgen. 

We onderhouden contact met de deelnemers en betrokkenen zodat we in ieder geval iets kunnen betekenen wanneer dat nodig mocht zijn.Zodra het mogelijk is plannen we een volgend groepsprogramma en laten dan z.s.m. de datum weten. 

Wij hopen dat we snel het “normale leven” weer kunnen oppakken en dat we deze bijzondere tijd achter ons kunnen laten. 

Hoe staat het dan met “Tjeenz Wonen”?

1 ding staat vast; 1 april, om 13:00 uur krijgen we de sleutel!

Hoe het verder gaat verlopen is nu lastig in te schatten. Dit hangt af van de ontwikkelingen omtrent het Corona virus en de maatregelen die genomen worden.  Ons plan om ergens in mei de eerste 4 plaatsen voor jongeren gerealiseerd te hebben staat daardoor wel wat op losse schroeven. 

Gelukkig zijn we wel wat gewend bij Tjeenz en doen we net zo gemakkelijk een gereedschapsgordel om als een klimgordel en werkschoenen lijken erg op bergschoenen. Met onze rugzak aan ervaringen met verbouwen van huizen, doen we er alles aan om tijdig de deuren te kunnen openen. 

We zijn druk bezig met het vormen van een team. We hebben al aardig wat reacties gekregen op onze vacature. We zoeken nog steeds naar kandidaten die al geregistreerd staan bij het SKJ en dus in het bezit zijn van de juiste papieren (of die dat in een hele korte periode voor elkaar kunnen krijgen). BIG registratie is ook een mogelijkheid.  Klik HIER voor meer informatie!