Vacature Tjeenz Wonen

Tjeenz start in juni 2020 met een actief (beschermd) woonprogramma in Roden voor jongeren in de leeftijd van 17 tot 23 jaar. In april krijgen we de sleutel van het pand en starten we met verbouwen, klussen en natuurlijk het belangrijkste: “Het smeden van een team.”

Tjeenz is op zoek naar SKJ geregistreerde Jeugdhulpverleners die, naast het begeleiden van jongeren richting zelfstandigheid op een 24-uurs locatie, ook:

  1. – Ambulante hulpverlening aan jongeren en ouders bieden;
  2. – “Het systeem betrekken” en “Systemisch werken” geïntegreerd hebben in hun basishouding;
  3. – Jongeren letterlijk en figuurlijk in beweging weten te krijgen en te houden;
  4. – “Groepsdynamisch werken” als hobby hebben of aantoonbare ervaring met het werken met groepen;
  5. – Ervarend Leren Tochten in het buitenland willen begeleiden;
  6. – Affiniteit hebben met enige vorm van “Outdoor Education”, “Adventure therapie” of niet schromen om te slapen op een matje, onder een zeiltje;
  7. – In het bezit zijn van een rijbewijs en vervoersmiddel (ivm ambulant werken)

Tjeenz werkt multi-methodisch, systeemgericht en heeft “beweging” als middel hoog in het vaandel staan. Het werken bij Tjeenz vraagt creativiteit, flexibiliteit en inzet. Het is een avontuurlijke, afwisselende baan in een klein team dat volop in beweging en ontwikkeling is. Het betreft een baan tussen de 28 en 36 uur bestaande uit: ambulant werken, diensten draaien en Ervarend Leren programma’s in het buitenland begeleiden.

Voor BHV, EHBO en het onderhouden van je SKJ Registratie bieden we cursussen en trainingen. Wij volgen de richtlijnen van de CAO Jeugdzorg.

Geïnteresseerd in werken bij Tjeenz?

Stuur ons dan je sollicitatie met CV naar info@tjeenz.nl