Tjeenz Tochten

Tjeenz Tochten

Bij Tjeenz kies jíj voor beweging!

Bij Tjeenz pak je op een actieve en uitdagende manier je problemen aan.

Actief, omdat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Uitdagend, omdat jij je eigen grenzen opzoekt en niet zomaar voor jezelf weg kan lopen

Het gaat bij Tjeenz om keuzes maken, oplossingen vinden en jezelf leren kennen.

 

Voor wie?

Voor alle jongens en meiden die op een avontuurlijke manier aan zichzelf willen werken.

  • Wil jij jezelf beter leren kennen?
  • Ben jij tussen de 15 en 23 jaar oud?
  • Heb jij problemen op school, thuis of in de hulpverlening?
  • Ben jij verslaafd aan drugs, alcohol of je telefoon?
  • Wil of moet jij werken aan je gedrag?

BIJ TJEENZ KIES JIJ VOOR VERANDERING!

Wat ga je doen?

Tjeenz is een avontuurlijke keuze. Met leeftijdsgenoten ga je een week op pad in het buitenland. Ver weg van alles en iedereen, ga jij met andere deelnemers het avontuur aan.

Door bergen lopen, kaart en kompas lezen, kampvuur maken, je eigen potje koken en buiten slapen in je zelfgemaakte tent. Samen werken, overleggen, je aanpassen aan de groep of juist voor jezelf gaan staan.

Letterlijk en figuurlijk ga je op zoek naar de juiste weg. We dagen je uit om naar de oplossingen te zoeken, door te zetten en bewust keuzes te maken. Hier leer je op een andere manier naar je problemen te kijken en word je geconfronteerd met jezelf

Tjeenz biedt unieke ervaringen!

De buitenlandtocht

ORIËNTATIE

Elk traject begint met een oriënterend gesprek waarin je informatie van ons krijgt over het programma en onze manier van werken. Na het gesprek maak jij de keuze of je verder wil met Tjeenz.

INTAKE

Tijdens het intakegesprek gaat het over jou. Wie je bent en wat je doet. Wat is er belangrijk voor je en waar ga je tijdens deze tocht mee aan de slag? Jij kiest!

VOORBEREIDING

De voorbereiding bestaat uit twee avonden. Je maakt kennis met de anderen, maakt als groep afspraken en jij pakt je rugzak in voor de tocht. Het materiaal leen je van Tjeenz.

DE TOCHT

Het avontuur is begonnen. Je bent ver van huis, in een onbekend gebied. Met kaart en kompas op zoek naar de juiste route door de wildernis. 

OUDERS

Daar waar mogelijk betrekken we ouders en het systeem bij het traject. Er zijn twee speciale ouderbijeenkomsten en er is een fotopresentatie voor familie en vrienden.

BEGELEIDING OP MAAT

Terug in Nederland begeleiden we je individueel verder. De plannen die je gemaakt hebt tijdens de tocht werk je verder uit. Het traject in Nederland ziet er voor iedereen anders uit. We leveren maatwerk. 

 

WIJ BIEDEN OOK

Ambulante begeleiding

Vader & zoon tochten 

Moeder & dochter trajecten 

Individuele tochten 

Maatwerk

Teamtrainingen

Uitkijken naar november

Iets voor jou?

Is een traject van Tjeenz iets voor jou of je cliënt, neem dan contact met ons op. We geven je graag meer informatie over onze werkwijze en aanmeldprocedure. Een traject bij Tjeenz begint altijd met een vrijblijvend gesprek.

Ga jij mee? Wil je meer informatie over materiaal, locatie en regels en afspraken?

Klik dan hier!