VADER & ZOON TOCHT

28 oktober t/m 5 november

Een ervarend leren tocht in Polen voor vaders en zonen. Hoe uniek is dat!

Een groepsprogramma specifiek gericht op de relatie en dynamiek tussen vaders en zonen. Samen in beweging komen en werken aan thema’s voor thuis. Het avontuur aangaan en mannen dingen doen.

Tjeenz maakt altijd al gebruik van de groepsdynamiek, beweging, spanning en avontuur. Dus ook tijdens de vader en zoon tocht! Het is een intensieve week in de wildernis van Polen. We lopen door de bergen, slapen in de buitenlucht en leven uit onze rugzak. Een week geen telefoon, geen agenda, geen drukte… dus extreem veel tijd voor elkaar. De tocht is bedoeld voor jongens vanaf 15 jaar. Om deel te nemen is uiteindelijk een indicatie of verwijzing nodig. Er hoeft geen specifiek materiaal aangeschaft te worden, dit hebben wij allemaal te leen.

Een oriënterend gesprek is vrijblijvend. Tijdens deze oriëntatie wordt het programma uitgelegd en kijken we of het programma aansluit. Motivatie is de belangrijkste vereiste. Hierna volgt een intakegesprek waar we de doelen en thema’s van vader en zoon in kaart brengen.

  • Vrijdagavond 28 oktober van 18:00 tot 21:00 uur starten we met de voorbereidingsavond.
  • Zaterdag 29 oktober 9:00uur verzamelen we voor vertrek naar Polen.
  • Zaterdag 5 november sluiten we het programma af met een fotopresentatie voor familie en vrienden en worden de eerste afspraken gemaakt voor het natraject van Tjeenz.